Ustvarjen za profesionalce


Tornado CGO4

Vgrajena GH4 kamera z zoom objektivom

V tesnem sodelovanju s podjetjem Panasonic® smo razvili CGO4, ki tako združuje preverjeno Panasonicovo kvaliteto in Yuneecov nagrajeni inženiring. Kamera CGO4 ima objektiv s trikratnim (3x) optičnim zoomom, snema fotografije s 16 milijoni točk, video z ločljivostjo 4K in sliko brez popačenj. Zoom lahko nastavite s premikanjem drsnika za zoom na zaslonu ali z drsnikom K6.


Kamera z zoomom

100Mb/s 30fps video

Megapikslov RAW/JPG

Leča brez popačenj

Razpon med 100 in 25600

Popoln nadzor kamere na daljavo

Popoln nadzor nad stabilizirano CGO4 kamero vam mogoča kontrolna postaja ST24. S pritiskom na zaslon lahko izostrite katerikoli del slike. Ikone za funkcije kot so zoom, ISO in čas osvetlitve so dostopne na spodnjem delu zaslona.

Popoln nadzor kamere na daljavo

Narejena za enostavno upravljanje

CGO4 zaradi svoje lahke teže omogoča daljše letalne čase s Tornadom H920 kot običajni DSLR aparati. Lahko jo upravljate v načinu Single Mode, ki uporabniku omogoči nadzor nad kamero in multikopterjem z eno ST24 kontrolno postajo, ali pa v načinu Team Mode, v katerem se snemalec posveti posnetkom, ne da bi skrbel za nadzor nad multikopterjem, saj je letenje prepuščeno drugemu pilotu, ki nadzoruje multikopter s kontrolno postajo ST12.

Single in Team Mode

Zamenljivi objektivi

Da bi zadostila snemalčevim potrebam je CGO4 stabilizirana kamera, poleg priloženega objektiva s 3x optičnim zoomom, kompatibilna tudi z Olympus 12mm in 45mm fiksnimi objektivi ter Olympusovim 14-42mm zoom objektivom.
Olympusov 12mm objektiv odlikuje hitrost ostrenja in širok kot. Z njim lahko v popolnosti zajamete okolico: arhitekturo, naravno krajino, velike množice in še veliko več.
Olympus 45mm fiksni objektiv izpostavi glavni subjekt (recimo rože in žuželke), ozadje pa zamegli. Snemalcu bo prišel prav za ustvarjanje močnega kontrasta.
Olympus 12-42mm objektiv je s svojo neverjetno natančnostjo in visoko kvaliteto slike pravšnje orodje za zajemanje hitrih trenutkov v življenju v največjih podrobnostih.

Profesionalna globinska ostrina

Z Olympusovim 45mm fiksnim objektivom boste, zaradi njegove majhne globinske ostrine, lažje poudarili subjekt na fotografijah, da bo izstopal iz ozadja. Prav zaradi globinske ostrine in prekrasnih barv bodo imele slike vznemirljiv dramatični kontrast in filmski efekt.

Modularni sistem

CGO4 stabilizirana kamera je samostojni profesionalni "vse-v-enem" modul. Modularna zasnova omogoča pritrditev na multikopter Tornado H920 ali na ročno držalo ProAction. Tornado H920 je profesionalna platforma za snemanje iz zraka, ProAction pa je ročno držalo, ki omogoči neverjetno stabilne posnetke, narejene s kamero CGO4, tudi na tleh.

Stabilni posnetki

ProAction je ročno držalo z dvema ročajema, ki omogoča uporabniku CGO4 snemanje ultra stabilnih posnetkov tudi na tleh, celo v najrazburkanejših okoliščinah. Preko aplikacije CGO4 lahko nadzorujete CGO4 stabilizirano kamero in vidite HD prenos videa "v živo" na vaši mobilni napravi. Brezplačna aplikacija CGO4 je na voljo v App Store in Google Play Store.

Yuneec Tornado CGO4 stane prav toliko kot drugod po Evropi

6999,00 €

Nakup

Cena vsebuje DDV in dostavo v Sloveniji

Želiš preizkusiti?

      Hvala, prejeli smo tvojo prijavo!

      Ojoj! Prišlo je do napake med pošiljanjem obrazca

      Redno organiziramo demonstracije izdelkov. Prijavljene bomo obvestili o času in kraju demonstracije, kjer boste lahko sami preizkusili Yuneec izdelke.