Z lahkoto snemajte osupljive 4K posnetke

Modularen sistem

Typhoon Q500 4K sistem je modularen. Kamero lahko namestite na Q500 multikopter ali pa na SteadyGrip.

Premikaj se . Snemaj . Ustvari

STEADYGRIP CGO3 sistem združuje 3-osni natančno stabiliziran gimbal sistem z Yuneecovo 4K video kamero ultra visoke ločljivosti (Ultra High Definition) in tako zagotavlja neverjetne in stabilne posnetke. Nastavitev naklona na kameri omogoča natančno določitev kota snemanja s pomočjo mobilne naprave z do 6,4 palčnim zaslonom.

25 minut letenja

Yuneec Typhoon Q500 4K je izdelan s strani največjih strokovnjakov v električnih pogonskih sistemih in električnem letalstvu. V kompletu sta dve 5400mAh 3S 11.1V LiPo bateriji, kar omogoča skupaj vrhunskih do 50 minut letenja.

Pametne funkcije

Follow me

Ko je vključen način Follow Me je multikopter 'privezan' na pilota, ki upravlja ST10+ kontrolno postajo. S tem je letenje in snemanje ob pilotu izredno enostavno, prilagodljivo in intuitivno.

Watch me

V načinu Watch Me je 4K kamera vedno usmerjena v pilota, ki upravlja s kontrolno postajo ST10+. Pilot bo vedno oster in viden v kadru, ne glede na to kako je dron manevriran.

Dinamični povratek domov (Return Home)

Preklopite v Home način in Typhoon bo avtomatično poletel nazaj proti pilotu, ki drži ST10+ in pričel s pristankom v krogu 3 do 8 metrov od njega.

Geo ograja

Območja prepovedanega letenja

V skladu s pravili FAA je zagotavljena najvišja varnostna raven s funkcijo No Fly Zone, ki preprečuje letenje blizu komercialnih letališč.

Zakonsko dovoljena višina letenja

No Fly Zone tudi preprečuje letenje nad 150m nad tlemi.

Pametni krog

Vgrajeni GPS vzpostavi varni pametni krog (Safe Smart Circle) 8m okrog pilota, prav tako pa ustvari navidezno (geo-) ograjo, ki multikopterju preprečuje, da bi se od pilotovega položaja oddaljil dlje od 91 metrov.

Kontrolna postaja vse-v-enem

ST10+ osebna kontrolna postaja vsebuje vse sprejemnike in oddajnike, ki uporabniku zagotovijo popoln nadzor nad multikopterjem Typhoon Q500 med letom, hkrati pa omogoča enostavno snemanje fotografij in videoposnetkov in vsebuje 5.5 palčni zaslon na dotik, ki med drugim prikazuje podatke o telemetriji v realnem času med letom.

Ne potrebujete dodatnih prenosnih naprav, vaš sistem pa bo vedno pripravljen, tam kjer ste ga pustili.

Stojalo v zraku

CGO3 je inovativna kombinacija 3-osnega natančno stabiliziranega gimbal sistema, kamere in digitalnega video oddajnika. Spreminjajte kot snemanja na kontrolni postaji ST10+ in si oglejte svet z višine, kot bi sami leteli, naprej v smeri horizonta pa vse do navpično navzdol.

Pogled iz ptičje perspektive na dosegu vaših rok

Leča brez popačenj

Kamera CGO3 snema s 115-stopinjsko širokokotno lečo brez popačenj, ki vam bo svet pokazala prav tak kakršen je.

S popačenjem
proti
Brez popačenj

Profesionalni vmesnik

Telemetrijski podatki v realnem času so na voljo na zaslonu ves čas poleta, vključno z načinom leta, višino, hitrost nad tlemi, oddaljenostjo od lokacije pilota, statusom kamere, koordinatami GPS in stanjem napolnjenosti baterije multikopterja.

Profesionalni video snemalci bodo cenili napredne nastavitve kot so nastavljiva ločljivost in nastavitev beline. Osvetlitev lahko nastavljate ročno ali avtomatsko, prav tako tudi občutljivost ISO in hitrost zaslonke.

Fotografirate lahko med snemanjem videa, fotografije pa so shranjene v RAW (DNG) in JPEG formatu.

CGO3 aplikacija za pametne telefone

Namestite si CGO3 mobilno aplikacijo na katerikoli pametni mobilnik. Z njo nastavite foto in video nastavitve in spremljajte sliko v živo, npr. pri uporabi Steadygrip ročaja. Z aplikacijo CGO3 lahko zajemate fotografije, snemate videposnetke in nadzorujete CGO3 stabilizirano kamero.

Posnemite svet v roku minut

Propelerji

Sistem twist-on naredi sestavljanje karseda enostavno, saj so propelerji označeni z A in B. Priloženo je tudi orodje, ki še olajša namestitev propelerjev.

Baterija

5400mAh 3S 11V LiPo baterija omogoča nadpovprečen čas letenja. Elegantno vložišče za baterijo omogoča hitro in enostavno vstavitev in zamenjavo baterije za še daljši čas letenja.

Vzemite ga s seboj povsod in kamorkoli

Q500 4K z vso opremo je priročno pospravljen v kvalitetnem kovčku z robovi iz trpežnega aluminija. Na prostem, doma ali v prtljažniku vašega avtomobila bo Q500 4K vedno pospravljen na varnem v kompaktnem sivem transportnem kovčku. V kovčku je dovolj prostora za vso dodatno opremo, ki jo vključuje paket in Q500 4K multikopter ter tako elegantno reši vse težave s shranjevanjem in transportom.

Koliko stane ta skrivnostni kovček in kje ga lahko kupim?

Komplet Yuneec Typhoon Q500 4K(najnovejša verzija) je na zalogi

1099,00 €

Nakup

Cena vsebuje DDV in dostavo v Sloveniji

Želiš preizkusiti?

      Hvala, prejeli smo tvojo prijavo!

      Ojoj! Prišlo je do napake med pošiljanjem obrazca

      Redno organiziramo demonstracije izdelkov. Prijavljene bomo obvestili o času in kraju demonstracije, kjer boste lahko sami preizkusili Yuneec izdelke.