Vaša leteča kamera

Predstavljamo Yuneec Breeze, letečo kamero narejeno posebej z mislijo na vas. Priročen in kompakten Breeze tehta le 385 gramov, kontrolirate pa ga z vašo iOS ali Android napravo z nameščeno aplikacijo Breeze Cam. Zajemajte fotografije in video vaših vsakodnevnih dogodivščin brez vsakršnega truda– in to v ločljivosti 4K (Ultra High Definition). Enostavno vzemite ga iz škatle in poletite.

Enostavno do kompleksnih posnetkov

Uporabite enega izmed petih samodejnih načinov letenja in zajemite edinstvene posnetke. Za dramatične skupinske zračne fotografije in video uporabite načina Selfie in Orbita, za zanimive posnetke vaših športnih podvigov pa uporabite način Sledi mi (Follow me). Posnetki, za katere ste do sedaj potrebovali izkušenega pilota, so sedaj na voljo s pritiskom na gumb. Uživajte v trenutku in pustite, da Breeze opravi ostalo.

Varnost na prvem mestu

S senzorji za optični tok in infrardeče pozicioniranje, ki omogočajo, da se Breeze ne premakne s svojega položaja tako zunaj kot znotraj, je letenje varno. Ne bo ga odnašalo, ne glede na okolico. Poleg tega ima na voljo gumba za avtomatsko pristajanje in vračanje domov (return-to-home) – primerno za vse neizkušene pilote.

Izredna kakovost slike

Osupljivi posnetki v 4K UHD (ultra visoki ločljivosti) in neverjetno ostre fotografije s 13 milijoni točk ga postavijo ob bok veliko večjim letalnikom. Spremljajte polet na vaši pametni napravi in uživajte v živem prenosu slike v ločljivosti 720p HD.

Družabna povezljivost

Enostavno delite svoje zajete fotografije in videe na najljubših družabnih omrežjih. Izberite fotografijo ali video in družabno omrežje na katerem jo želite deliti. Zraven napišite svoje sporočilo in delite s prijatelji - vse to ne da bi zapustili aplikacijo Breeze Cam. Tako enostavno je.

Povzdignite svojo kreativnost

Zajemati trenutke, ki so vredni spomina, je zdaj lažje kot kdajkoli, pa naj bo to čas, ki ga preživljate z družino, ko greste na pustolovščine s prijatelji ali ko ste sami. Z neskončnimi možnostmi, kaj boste posneli?

Koliko stane Yuneec Breeze 4K in kje ga lahko kupim?

Komplet Yuneec Breeze 4K je na zalogi

499,00 €

Nakup

Cena vsebuje DDV in dostavo v Sloveniji

Želiš preizkusiti?

      Hvala, prejeli smo tvojo prijavo!

      Ojoj! Prišlo je do napake med pošiljanjem obrazca

      Redno organiziramo demonstracije izdelkov. Prijavljene bomo obvestili o času in kraju demonstracije, kjer boste lahko sami preizkusili Yuneec izdelke.